Laatste reacties
Gratis live poker toernooi winnen

Hello, im noob :)

Lees meer
Gratis live poker toernooi winnen

Zou ook wel mee willen doen!

Lees meer
Unibet bonus aanbiedingen

Mooie bonus bedankt daar kan ik wel ff mee spelen.

Lees meer
Gratis live poker toernooi winnen

Gratis live poker toernooi winnen

Gratis live poker toernooi winnen
In: Online Pokeren

Gratis live poker toernooi winnen bij online poker. Neem deel aan online pokertoernooien en win entree voor live pokerevents. Soms geheel verzorgd met hotel, vliegtickets, eten & drinken en zakgeld.

Gratis poker toernooi winnen

Wist je dat je bij Unibet kans maakt op deelname aan bekende pokertoernooien. Je wint soms enkel de toegangskaartjes inclusief de buy-in. Maar soms win je ook pokerreizen. Naar bijvoorbeeld World Series of Poker of iets dichterbij huis het Unibet Open in Malta. Om hier entreetickets voor te winnen en een stack die vergoed wordt. Speel je Satellites. Hier speel je niet enkel om de pot maar je speelt om deelname aan een poker event.

Win entree en de buy-inn

Op verschillende pokersites kan je entreetickets winnen inclusief je buy-inn. De meeste zoals GGpoker of Unibet houden regelmatig satelliettoernooien wanneer er een groot event staat gepland. Je betaald voor het satelliettoernooi een kleine deelname en je maakt kans op een kwalificatie om mee te doen aan vaak prestigieuze pokerevents.

Win een complete pokertrip

Je kosten die je maakt. Bijvoorbeeld je vliegtickets dus of je hotelverblijf zitten vaak ook in de prijs. Mits deze in Nederland is. Dan kan je wel reiskosten die je maakt per auto of trein vergoed krijgen. Natuurlijk hoort zakgeld ook erbij en kan je op kosten van de organisator eten en drinken. Het is dus een mooie pokerprijs voor de echte pokerliefhebber.

Waar speel je Nederlandse Toernooien

Een van de organisators is het HC (Holland Casino). Deze heeft de volgende toernooien. WPT, WSOP, MCOP en Dutch Open. Deze vallen onder de World Poker Tour, de World Series of Poker, de Master Classics of Poker. Dan heb je nog de Poker Series. Dat pokerwedstrijden zijn die ook toegankelijk zijn voor recreatieve spelers. Maar onderschat ze niet. Veel professionele spelers weten hun weg ook naar deze toernooien te vinden. Daar er een flinke prijzenpot te winnen valt.

Hou de promoties in de gaten

Wil je kans maken op een plek in een live toernooi waarvan de buy-inn normaal gesproken boven je budget valt. Hou dan goed de promoties in de gaten van de legale pokersites. Daarin wordt gecommuniceerd wanneer er satellites worden gehouden met pokerevents prijzen.

Check hier 10 Top toernooien!

Reactie van Chrisbal geplaatst op 26-04-2024
Chrisbal schreef op 26-04-2024 om 07:21

Hello, im noob :)

Reactie van Borst geplaatst op 28-12-2022
Borst schreef op 28-12-2022 om 16:18

Zou ook wel mee willen doen!

Reactie van Karel geplaatst op 31-10-2022
Karel schreef op 31-10-2022 om 12:02

Zou wel eens mee willen doen met Unibet Open. Maar de reis naar Malta is te duur. Helaas ben ik niet goed genoeg in poker. Ze zouden er ook een winactie van kunnen maken dan doe ik wel mee.

schrijf review, reactie of vraag over dit product
Rating

HIER geen aanvragen en bestellingen plaatsen AUB deze ontvang je niet. Plaats alleen reviews, vragen en eerlijke reacties over dit product.

Wingeld.nl maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te optimaliseren. Accepteren en sluiten